Port de Badalona: moll de ribera (J80) // dic de llevant (base estiu) // marina seca (base hivern)

Al port de Badalona hi concentrem actualment el gruix de la nostra activitat:

icon

 

Per Sant Adrià del Besòs:

Amb Renfe-C1/ amb Trambesos (T4 / T6) s'arriba fins a l'estació de Sant Adrià del Besòs: allà s'hi pot agafar l'autobús B7  fins a dins mateix del port, o bé caminant uns 15 miunts.

 

Per Badalona Gorg:

Amb Metro (L2/L10)/ amb Trambesos (T5) s'arriba fins a Gorg, i des d'allà baixeu caminant fins al port, travessant la via del tren o bé pel pont més proper a Sant Adrià ( el veureu amb uns panells de color verd en direcció a les 3 xemeneies), o bé pel pont de la banda de Badalona (un pont peatonal vermell).

 

Per Badalona platja:

Amb Renfe-C1 fins a l'estació de Badalona, travessant la via del tren pel pas subterrani i caminant uns 10-15 minuts fins al port.


DES DE Barcelona - ronda litoral sentit Besòs/Trinitat:

preneu la sortida 25, i us col·loqueu al carril del mig, i al segon semàfor, quan us trobeu amb les vies del tranvia, gireu a la dreta per seguir en paral·lel a aquestes direcció Sant Adrià del Besòs/ Badalona.

Passant davant l'estació de Sant Adrià del Besòs, seguiu tot recte fins al port de Badalona, pel costat de mar de la via del tren, més enllà de l'antiga central tèrmica (les 3 xemeneies).

 

DES DE Barcelona - ronda litoral sentit Llobregat:

preneu la sortida 26, i al semàfor us col·loqueu al carril esquerre, travesseu les vies del tranvia, i seguiu en paral·lel a aquestes direcció Sant Adrià del Besòs/ Badalona.

Passant davant l'estació de Sant Adrià del Besòs, seguiu tot recte fins al port de Badalona, pel costat de mar de la via del tren, més enllà de l'antiga central tèrmica (les 3 xemeneies).

 

DES DE Badalona:

Baixant per la riera Martí Pujol, passeu pel pas subterrani sota la via del tren, i en direcció Barcelona, amb la via del tren a mà dreta, seguiu recte fins al port de Badalona.


 

Altres localitzacions

En cas que estigueu interessats en els nostres serveis en un altre club o en un altre port consulteu-nos-ho.

 

la BDN - Base De Navegants

LABDN.CAT
port de Badalona
extrem sud del dic de recer (moll "L")
Tornar AMUNT